Klikgebit

Zorgeloos praten, eten en lachen

klikgebit logo

Gratis Klikgebit Onderhoudspakket

Bij een Gratis* Klikgebit ontvangt u van ons een Gratis Klikgebit Onderhoudspakket. Dit onderhoudspakket bevat producten die u zowel voor als na het plaatsen van de implantaten kunt gebruiken.

Wij raden u aan voor het plaatsen van de implantaten de instructies goed te lezen.  Met sommige producten, zoals het antibacterieel spoelmiddel, dient u al een dag voor de ingreep te beginnen.

Het correct gebruik van de producten en het opvolgen van de adviezen uit het Gratis Klikgebit Onderhoudspakket is belangrijk voor een lange levensduur van uw klikgebit en om uw tandvlees in goede conditie te houden.

Het Gratis Klikgebit Onderhoudspakket geeft antwoord op alles wat u wilt en moet weten over het bewaren, reinigen en onderhouden van uw implantaatgedragen prothese. Dit onderhoudspakket bevat onder meer een recept voor een mondspoelmiddel met 0,12% chloorhexidine, een protheseborstel, een post-chirurgische borstel, een tongreiniger, een tandpasta met 0,06% chloorhexidine, een coldpack, implantaatfloss,  Ecosym-reinigingsvloeistof en een Sonic Cleanbox. Uiteraard bevat het pakket ook een duidelijke instructiekaart en een voorlichtingsboekje.

klikgebit website background

Wij zijn lid van:

NMT logo NMT

nvvrt-logoNVVRT

nvoi-logo NVOI

vlht-logo VLHT

* Uw eigen bijdrage wordt betaald door de implantaatleverancier. Uw eigen risico moet besproken worden.
Alle rechten voorbehouden.  Disclaimer - Sitemap Alle content © copyright 2014 Tandartspraktijk Multi Dental.

Privacy reglement - link opent in een nieuw venster op onze andere site www.multidental.nl .

Webdesign by www.cyber-ki.com - contact webmaster

Contact      telefoon  (070) 361 41 91  

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline