Klikgebit

Zorgeloos praten, eten en lachen

klikgebit logo

Gratis Klikgebit

Uw eigen bijdrage wordt betaald door de implantaatleverancier.

Uw eigen risico moet besproken worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vul het formulier in of bel (070) 361 41 91 voor een afspraak.

Let op: de eigen bijdrage is iets anders dan het eigen risico.

Iedereen in Nederland moet een bepaald deel van de zorgkosten zelf betalen. Dit is het verplicht eigen risico. Voor 2014 heeft de regering dit wettelijke eigen risico vastgesteld op € 360. Dit betekent dat u in 2014 de eerste € 360 van uw zorgkosten zelf moet betalen. De kosten die daarna komen, worden gewoon vergoed. Het verplicht eigen risico geldt niet voor alle zorgkosten. Voor een bezoek aan uw huisarts geldt het bijvoorbeeld niet. Soms moet u een eigen bijdrage betalen voor een genees- of hulpmiddel. Een eigen bijdrage is dat deel van de rekening dat u altijd zelf moet betalen. Als u alleen een basisverzekering heeft, is de eigen bijdrage voor kunstgebitten bij alle zorgverzekeraars gelijk. Voor 2014 is deze eigen bijdrage vastgesteld op 125 euro per kaakdeel met een maximum van 250 euro. Bij een aanvullende tandarts- of protheseverzekering kan dit bedrag lager zijn.

In alle gevallen moet u de verplichte eigen bijdrage voor gebitsprothesen betalen. Dat is wettelijk geregeld. Op dit moment is de eigen bijdrage 125 euro per kaakdeel, met een maximum van 250 euro (2014).

En we hebben goed nieuws voor u! Wanneer u voor Multi Dental kiest, betaalt onze implantaatleverancier u die eigen bijdrage helemaal terug.

 

 

klikgebit website background

Wij zijn lid van:

NMT logo NMT

nvvrt-logoNVVRT

nvoi-logo NVOI

vlht-logo VLHT

* Uw eigen bijdrage wordt betaald door de implantaatleverancier. Uw eigen risico moet besproken worden.
Alle rechten voorbehouden.  Disclaimer - Sitemap Alle content © copyright 2014 Tandartspraktijk Multi Dental.

Privacy reglement - link opent in een nieuw venster op onze andere site www.multidental.nl .

Webdesign by www.cyber-ki.com - contact webmaster

Contact      telefoon  (070) 361 41 91  

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline