Klikgebit

Zorgeloos praten, eten en lachen

klikgebit logo

Zit uw kunstgebit niet goed?

Problemen met praten, eten, bijten lachen of zoenen? Altijd ongemak, altijd pijn?

 

Een klikgebit op implantaten is de aangewezen oplossing, zonder dat het u een cent kost.

Meer dan twee miljoen Nederlanders dragen een kunstgebit. De meesten zijn tevreden met hun gebitsprothese. Dat is begrijpelijk. Want dankzij hun gebitsprothese hoeven zij zich niet meer te schamen voor hun omgeving.

Los zitten kan een groot probleem zijn.

Toch geldt dat niet voor alle dragers van een kunstgebit. Een grote groep heeft weliswaar een kunstgebit, maar ondervindt problemen met praten, eten, bijten, lachen of zoenen. Dat gebeurt meestal wanneer de prothese los gaat zitten. Het ondergebit heeft daar het meeste last van. De oorzaak is vaak dat bij kunstgebitdragers de kaak slinkt bij het ouder worden. Daardoor ontstaat er meer ruimte waardoor het kunstgebit niet meer goed aansluit.

Dé oplossing: een klikgebit.

Voor die grote groep Nederlanders kan een klikgebit een uitkomst zijn. Een klikgebit op implantaten is de aangewezen oplossing wanneer u niet langer last wilt hebben van de ongemakken van een los kunstgebit. U kunt nagenoeg weer alles met uw gebit doen zoals u dat vroeger deed met uw eigen gebit. U kunt dus weer praten, eten, bijten, lachen en zoenen. Zonder te hoeven nadenken.

Nog mooier: een klikgebit dat u geen cent kost.

Wanneer het medisch noodzakelijk is dat u een klikgebit krijgt, worden de kosten hiervoor door uw zorgverzekeraar betaald. Als u alleen een basisverzekering hebt, geldt als voorwaarde dat u al meer dan een jaar een kunstgebit draagt. Hebt u een aanvullende tandartsverzekering, dan geldt deze voorwaarde meestal niet.

klikgebit website background

Wij zijn lid van:

NMT logo NMT

nvvrt-logoNVVRT

nvoi-logo NVOI

vlht-logo VLHT

* Uw eigen bijdrage wordt betaald door de implantaatleverancier. Uw eigen risico moet besproken worden.
Alle rechten voorbehouden.  Disclaimer - Sitemap Alle content © copyright 2014 Tandartspraktijk Multi Dental.

Privacy reglement - link opent in een nieuw venster op onze andere site www.multidental.nl .

Webdesign by www.cyber-ki.com - contact webmaster

Contact      telefoon  (070) 361 41 91  

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline