Klikgebit

Zorgeloos praten, eten en lachen

klikgebit logo

Wat is de prijs van een klikgebit? Kosten van de klikprothese.

Voor mensen die een klikgebit echt nodig hebben, is de klikprothese meestal gratis. Er zijn echter sommige patiënten die preventief  voor een klikgebit kiezen. Zij moeten dan soms (een deel van) de kosten zelf betalen. Voor deze groep geven wij hier een indicatie  van de prijs van het klikgebit.

De kosten van een klikgebit zijn hoog: de prijs van een volledig klikgebit kan oplopen tot ruim € 8000. Dit betekent per gebitsdeel een bedrag van ruim € 4000. Gelukkig is de Nederlandse overheid u op dit moment goed gezind. Die is van mening dat iedereen recht heeft op een goede prothese. Een gewoon kunstgebit (prothese) wordt dus nog steeds vergoed vanuit de basisverzekering.

Aangezien de kosten van een klikgebit vele malen hoger zijn dan de kosten van een kunstgebit, worden deze niet zo gemakkelijk vergoed door de zorgverzekeraar. De zorgverzekeraars stellen een aantal voorwaarden alvorens ze overgaan tot de vergoeding van het klikgebit uit de basisverzekering.

Wilt meer weten over de kosten van het klikgebit? Ga dan naar de volgende pagina.

Wilt u weten of u recht hebt op een Gratis* Klikgebit en welke voorwaarden de zorgverzekeringen hieraan stellen? Lees dan verder onder Vergoedingen.

klikgebit website background

Wij zijn lid van:

NMT logo NMT

nvvrt-logoNVVRT

nvoi-logo NVOI

vlht-logo VLHT

* Uw eigen bijdrage wordt betaald door de implantaatleverancier. Uw eigen risico moet besproken worden.
Alle rechten voorbehouden.  Disclaimer - Sitemap Alle content © copyright 2014 Tandartspraktijk Multi Dental.

Privacy reglement - link opent in een nieuw venster op onze andere site www.multidental.nl .

Webdesign by www.cyber-ki.com - contact webmaster

Contact      telefoon  (070) 361 41 91  

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline