Klikgebit

Zorgeloos praten, eten en lachen

klikgebit logo

Kwaliteit bij Multidental

Door Dr. Piet van der Kuij

Bij de patiëntenbehandeling is het belangrijk dat u als patiënt de behandeling krijgt die u wenst. Het weer goed en pijnvrij kunnen eten en spreken, is belangrijk en ook een esthetisch mooi resultaat is een eis die u aan een behandeling mag stellen.

Het is voor u moeilijk om te beoordelen of een behandeling technisch goed is uitgevoerd en of de kwaliteit van de constructie voldoet aan de technische eisen. U kunt natuurlijk wel goed beoordelen of de behandeling voldoet aan uw persoonlijke eisen. Vragen van hoe lang u met de voorziening kan doen en hoe u de voorziening moet onderhouden worden duidelijk beantwoord. Wij streven ernaar om het voor u zo prettig mogelijk te maken zodat u met genoegen terugkijkt op uw behandeling in ons instituut want vriendelijkheid en service kunt u zelf uitstekend beoordelen.

Om de kwaliteit van de zorgverlening zo hoog mogelijk te houden heeft Multidental een systeem van externe beoordeling in het leven geroepen. Samen met de tandartsen en tandprothetici van Multidental en een tandarts die niet in dienst is van ons instituut worden gezamenlijke spreekuren gehouden waarop patiënten worden bekeken. Multidental heeft hiervoor een gespecialiseerde tandarts verzocht hen te helpen om de kwalitatieve bewaking van de zorgverlening uit te voeren en waar mogelijk de kwaliteit te verbeteren. Bij patiënten die behandeld zijn, wordt gekeken hoe de behandeling heeft plaatsgevonden en of de kwaliteit goed is. Wij willen ook graag van u horen hoe u als patiënt de behandeling heeft ervaren want met uw opmerkingen kunnen we de kwaliteit verder verhogen.

De gespecialiseerde tandarts waarmee Multidental samenwerkt is dr. Piet van der Kuij. Hij is werkzaam in de Bijzondere Tandheelkunde en heeft een registratie als gespecialiseerd tandarts Maxillofaciale Prothetiek en Gnathologie. Hij is internationaal erkend door de European Prosthodontic Association en de American Academy of Fixed Prosthodontics. Hij heeft veel ervaring met patiënten in bijzondere situaties. Naast de gezamenlijke spreekuren is er een netwerk van kaakchirurgen om de zorg, die u nodig heeft, zo goed mogelijk te verlenen. Uitgebreide ervaring met Implantologie speelt hierbij een belangrijke rol.

Bij Multidental is ook een tandarts werkzaam die gespecialiseerd is in de Implantologie, drs. Eran Ben chorin. Door de samenwerkingsverbanden kunnen we een uitgebreid pakket aan hoogwaardige zorgverlening bieden op allerlei terreinen binnen de tandheelkunde. Omdat Multidental een tandartspraktijk combineert met een tandtechnisch laboratorium wordt er snel en efficiënt gewerkt. De serviceverlening na afloop van de behandeling in het nazorgtraject kan bij calamiteiten waarbij de tandtechniek ook moet worden betrokken snel en efficiënt worden geboden. Naast de inzet van gekwalificeerd personeel is ons instituut ingericht volgens de modernste eisen. De richtlijnen voor schoon en infectievrij werken worden nauwkeurig nageleefd en voor de röntgendiagnostiek gebruiken we de modernste apparatuur.

Voor het uitvoeren van een kwalitatief goede zorg hebben we contracten met verschillende zorgverzekeraars. Met enkele verzekeraars hebben we zelfs een machtigingsvrije relatie voor een prothese ondersteund door twee implantaten. Hierdoor kunnen we snel tot behandeling overgaan. Multidental zal alles in het werk stellen om u een goede tandheelkundige zorg te geven op een voor u zo prettig mogelijke manier.

klikgebit website background

Wij zijn lid van:

NMT logo NMT

nvvrt-logoNVVRT

nvoi-logo NVOI

vlht-logo VLHT

* Uw eigen bijdrage wordt betaald door de implantaatleverancier. Uw eigen risico moet besproken worden.
Alle rechten voorbehouden.  Disclaimer - Sitemap Alle content © copyright 2014 Tandartspraktijk Multi Dental.

Privacy reglement - link opent in een nieuw venster op onze andere site www.multidental.nl .

Webdesign by www.cyber-ki.com - contact webmaster

Contact      telefoon  (070) 361 41 91  

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline